Hårersättningsbehandlingar och människohår

Vi hör det allt oftare att kvaliteten på håret i håret system är bara inte vad den brukade vara. Svaret är enkelt - utbud och efterfrågan. Efterfrågan på mänskligt hår i håret ersätta industrin började att verkligen öka på 1980-talet och har tagits över av löshår industrin i slutet av 90-talet till idag. Det är ungefär som olja situationen vi alla upplever. När efterfrågan går upp och utbudet går ner kostnaderna himlen raket för bästa kvalitet håret tillgänglig. I hårersättningsbehandlingar branschen grossisten befinner sig i en tuff plats, ökar jag min kostnaderna för varor för bättre kvalitet och höja mina priser eller måste jag hålla mina priser där de är och ta en sämre kvalitet eller måste jag ta en sämre kvalitet och höja mina priser som alla andra? Något av ovanstående 3 kan hända. Om ditt hår är att förlora håret snabbt, trassel in i ett bo eller torkar ut och blir FN-Styleable du är inte ensam. Här är vad som händer. Den gamla leveranser av högsta kvalitet människohår har utarmat i många år. Vi såg en tillströmning av hår under och efter etniska krig i Östeuropa. (Ja, inte mycket av håret som levereras till hårersättningsbehandlingar branschen kommer från krigshärjade områden och i de flesta fall håret tas från den avlidne eller fängslade för att säljas till håret leverantörer.) Majoriteten av hår som används i hårersättningsbehandlingar produktion kommer från Indien och Kina. I Indien håret är samlat från templen, där den avlägsnas från huvudet av religiösa skäl och i Kina håret är lätt att skördas i regioner där tjejer sitt hår växa ut och få den klippa att sälja. Med ökningen i västra inflytande i världen, fler och fler kvinnor skär nu och kemiskt process deras hår och inte förlitar sig på att sälja sina flätor för att hjälpa bidra till familjens ekonomi. Alla dessa små förändringar gör att minskningen av människohår tillgänglighet som åren går.

Den goda nyheten är att vissa mycket smart hårersättningsbehandlingar tillverkare startade för flera år sedan att experimentera med nya högteknologiska syntetiska fibrer. De nya syntetmaterial som konkurrerar med äkta hår är främst nylon eller polyester fibrer som har utvecklats för att efterlikna mänskligt hårstrå så nära som möjligt genom att ha mer ljus reflektion på grund av artificiell nagelband och en diameter som mer liknar "europeiska" människohår. Även om det är inte för alla ännu, det är snabbt på att bli den gynnade blandas med befintliga mänskliga hår för hår ersättare. De syntetiska fibrerna är starkare och har bättre kulörbeständighet och effektivt buffra sämre kvalitet människohår är det blandas med att ge håret bäraren bättre stil behålla kulörbeständighet och mindre håravfall i håret ersättare.

Om du får mindre slitage på ditt hår ersättningssystem, kan du överväga att lägga en del av denna High Tech fiber till din nästa system och vänja sig vid denna nya trend, trots allt kan det vara oundvikligt om vi fortsätter att använda upp det mänskliga hår källorna i den takt vi nu går.