Hur sker Håravfall

 Förhållandet av håravfall är omfattande och märkliga av naturen som kan utlösas från något av de skäl som: rikedom, intelligens utgång att koncentrera sig eller tänka mer än som faktiskt krävs, specifikt arbete för en enskild, genetisk eller ärftlig obalans, etnicitet och rasism Skillnaden, manlighet och många andra orsaker till att ha tonsured huvudet där särskilt män gemenskapen inriktar sig och behåller orsak till oro i jämförelse med sina motsatta könet motsvarigheter. Varje hår på en människokropp växer enligt forskare ungefär mindre än en centimeter, dvs en centimeter i höjd (per månad) under de hormonella förändringar fasen av mänsklig tillväxt. Av 90 procent hårväxt resultat eller tendens huvudet resterande 10 procent finns kvar eller var som en vilande fas att växa senare i livet en dag på grund av vissa oförutsedda händelser som helst. Graden av bakomliggande sanning bestäms av olika myter som vetenskapligt validerade grund av brist på motiverad skepsis av folket att acceptera den ädla sak och deras acceptans att känna till verkligheten i den på första kvartalet är deras främsta mål att fokusera på. I håret anatomi efter 2 till 3 månader förblev vilande hår på huvudet faller ner för att ta över platsen för nya växt hår i stora gäng håriga huvudet av en individ. Kvinnor som använder storspelare för hår modet att rulla massa hår och slitage rastaflätor eller pigtails är känsliga för tryck över håret och orsakar dragkraft alopeci en typ av cancer för håravfall. Hot hår oljor och kemikalier är också sådana orsaker till håravfall i första hållning.
 Överdriven emotionell stress eller onödiga triviala spänningar och frustration av ordentlig sexlust är de viktigaste orsakerna till att ha skallighet eller håravfall i normal terminologi. Ett protein som kallas keratin bildas eller produceras av vårt hår på huvudet och axlarna hår med en root styrs som en hårsäck som roten växer. Den sista nedre är håret glödlampa av follikeln där melanin produceras och hårets färgpigment. En svår och komplicerad oförutsedda kompletta skallighet är förekomsten av viss typ av hår att äta bakterier som inte ens få tvättas bort och äta den viktiga håret olja och andra proteiner från huvudet vilket kräver viss behandling av en hudläkare bara.
 Den yttre tecken på kroppen för ett håravfall kan också utlösas av hjälp av vissa specifika cancer i tonåren och vuxna eller orsakas på grund av kemoterapi behandling av håravfall där människor klippa sitt hår i onödan eller raka det att ha håret falla och vänta med att önska för nyanlända i en viss bestämd tid, men en sådan behandling förfaranden är smittsamma och består av efter berör över hårbotten av huvudet. Det är alternativ för att dölja alltför håravfall som: bära mössor, bära peruker, wraps av hår och mössor etc. utseende påverkas drastiskt på grund av skallighet speciellt för modeller och kändisar som stoltsera eller projekt deras personlighet i den kosmopolitiska samhället. Social fobi, överdriven depression ska visas bra på främlingen, ångest eller aggressivitet och sist men inte minst identitet förändras spelar en central roll i att ha den fruktansvärda skallighet av huvudet och är okontrollerbar om kontemplation för en minutiös planering ingår inte ur avgår varje annat arbete av handen under första kvartalet med en mänsklig varelse. Psykiska problem uppstår på grund av svårigheter att uttrycka dig helhjärtat orsakas på grund av familjekonflikter, vilket leder till triviala spänningar och som i sin tur orsakar skallighet. Vissa män har skapat skallighet som sin karismatiska charm att överleva effektivt i de samhälleliga förändringar och kan lätt accepteras i stället avvisas med manlighet funktioner för att imponera på det motsatta könen. De är med andra ord utsatt för snygg attityd och utseende och som blir en del av deras liv.
 Icke-mänskliga skallighet
 Vertikal primater av Homo sapiens (människa) är schimpanser och makaker, orangutanger, babianer och andra från apa samhällen som förlorar upp håret också och få skallighet samma i jämförelse med människa-varelser. Den progressiva gallring av hår över hårbotten i deras tonåren är orsaken till håravfall. Den tekniska medicinska behandlingar utförs över sådana apor i ett kliniskt laboratorium för att identifiera och forskning orsaken till skallighet av människa-varelser. Det är noggrant testade vad som är orsaken till oroande effekt av skallighet för mänskliga varelser och det kan förebyggas.
 Typer / typer av håravfall:
 1.Alopecia: Denna form av håravfall eller skallighet av huvudet inte står för en viss typ av håravfall men kan bestå av alla former av håravfall. Samtidigt som manlig eller kvinnlig skallighet mönster skiljer sig som är känd på som androgen tic alopeci det är den absolut svåraste formen av skallighet hände i ett första ställningstagande av många faktorer, från miljö till genetiska koden hormonell obalans i DNA mänskliga välbefinnande. Den primära symptom är den utlösande agenten att orsaka skallighet av huvudet. Den alopeci kategoriseras i många former såsom: ringworms; telogen effluvium, ärrbildning alopeci och håravfall Arete etc. diagnostisera vissa särskilda håravfall är kan kräva flera månader att genomgå en särskild behandling för att eliminera sjukdomen utgör roten. Forskare är att införa tekniken i håret biologi att ta itu med orsaken till olika former av hår som rör oförutsedda händelser och att söka för att hitta på ovanliga typer av håravfall talet.
 2.Effluviums: Effluviums innebär utflöde av håret. Tillväxten i effluvium präglar faser av cykeln. Som hårsäckarna inte producerar hår på hårbotten i en dag cykling processen av tillväxten tar många månader att slutföra processen håret fibern igen därpå. Den fasen av effluviums betecknas som "anagen". Betydelsen av en sådan fas är att hålla håret på ett vilotillstånd upp till 10 till 20% av hårbotten hår folliklar kallad som telogen så att håret inte ska producera extra hår fiber. Det finns två huvudtyper av Effluviums. De är som följer:
 a) Telogen Effluviums: Den telogen effluviums av håret som händer när det sker en förändring i antalet växer hårbotten hårsäckar. Om det finns en avsevärd ökning av vilande i hårsäcken del för att producera hår minskar kraftigt den resulterande resultatet av produktionen är alltför TE förlust av hår eller spridande av hårbotten. Det är en diffus gallring av hår hårbotten. Det finns inget hår linje lågkonjunkturen infördes utom i vissa kroniska fall av håravfall i hårbotten. Den keratiniserad 100.000 till 150.000 folliklar i hårbotten är i den aktiva tillväxtfas om pigmenterade eller icke-pigmenterade det inte gör någon skillnad alls. TE påverkar andra håriga områden såsom: blygd region och ögonbryn i pannan. Schamponering för mycket på en vecka gör att risken att förlora flera hundra tusen hårsäckar på en gång. Telogen är alltid löst knutna till hårsäckarna och fällningar sjukdom hos patienten. Denna process av hår är helt reversibel i ordning och håret ledningssystem kan återupprättas därpå. De störningar i håret i den normala cykeln hårväxt resulterar i förtid upphör tillväxtfasen som händer på grund av förlossning, svåra infektioner, psykologisk stress, operationer och hypertyreos av människokroppen.
 Stadier av TE utveckling:
 1.In för att få en normal densitet hårväxt över hårbotten av huvudet är det obligatoriskt att förstå orsaken av orsaken att få det ordinarie back-up av tillväxt igen i några veckor eller tider månaden. För ex: ett miljö-chock som bestod av en tendens att stoppa tillväxten av hår och göra håret tunnare och tunnare dag för dag. Om behandlingen kupolen därvid på mindre än sex månader besittningsrätt patienten kan behålla tätheten i hårbotten igen.
 2.Den utvecklingen i sådana sammanhang är mycket lättare och går i snigelfart med perenn effekter på hårbotten av huvudet. Den vilande tillstånd i ett sådant sammanhang hårsäckarna inte vilar i anagen stat men i telogen staten för djupgående längre period då endast dagar och veckor. Det finns en gradvis ackumulering av hårsäckarna i sådana kriterier och fortskrider som det finns proteiner i håret i överflöd. Avgivande av håret skalpera processen skulle kunna fortsätta, men det finns inte mycket förtunning av hårsäckarna eller överdriven håravfall syndrom.
 3.In den tredje processen TE hårsäckarna cykler genom trunkeras tillväxt av hår snarare än kommer i ett vilotillstånd under en längre tid. Det är precis en tunn utsöndring av hårsäckarna på grund av det och det finns tunna fibrer av håret också.
 . Postpartum Alopeci: Sjukdomen av sådan art är genom-födelse där på grund av plötslig chock för barnet de hormonella nivån förändringar. Det händer en svår håravfall på grund av sådana oförutsedda och hår tar längre tid att växa i hårbotten av huvudet av barnet, men de är oftast åter vuxit i fallet med kvinnorna. Den andra skäl för en chock skulle kunna vara ett fysiskt bilolycka trauma eller Crash diet eller något sådant vaccinationer till den växande och genom den hårsäcken utsikterna går in i någon slags dvala processen i håret. I brist på järn i blodet har också stod för plötsliga hår falla eller förlorar i den mänskliga kroppen med jämna mellanrum och obalanserad kost intag för näringsvärde av tillväxten i hårsäckarna i hårbotten. Enligt TE höga doser av järn och mineral föreningar i blodet påverkar en hel del och slutligen i plötslig håravfall. Den överdrivna vitamin A förening betraktas som giftiga eller farliga för tillväxt av hår.
 b) Anagen effluvium: Det är en diffus hår skallighet som alla andra effluvium och händer utvecklas snabbare i hårbotten av håret. En som har intagit giftig produkt som ett råttgift eller har tagit cyto-statisk läkemedel för att förebygga cancer är extremt mottagliga för att producera de skadliga symptom på anagen effluvium av huvudet. Det är en snabb celldelning hämning av ämnet tas därpå. Det är en oväntad avstängning process hår fiberproduktion om personen med hjälp av vissa mediciner försöker hindra utvecklingen av en cancergen skede i hans blod med sådana tabletter och kapslar eftersom den växande processen hårsäckar aldrig stannar och fortsätter att milda tillväxt av 0,4 mm varje dag. I anagen effluvium processer hårsäckarna fällor sig i ett tillstånd av skendöd eller få frusna i tiden. Det märkte en befjädrad rot ändarna av hårsäckarna eller om det utgör en dystrofa anagen störning i håret där ibland hårsäckar delar bildar rötter och den bildar två folliklar av en enda follikelstimulerande. Ett kallt vatten terapi kan ges till patienten för att täcka hårbotten med is och ändå denna behandling kommer att bidra till att avbryta läkemedelsinducerad därpå.
 3.Scarring Alopeci: Det är en världsomfattande katastrof av sjukdomen av håret som råkar alla friska kvinnor och män och där patienterna får diagnosen i endast 3% av plötsliga hårsäcken tappar formen hårbotten. Kategoriseringen av sådana särskilda diagnos är betydligt sällsynt i form. Det är en permanent och oåterkallelig avvecklingen av hårsäckar som ersätts av vävnader av ärret. Sjukdomen är förknippad med komplicerad akut smärta, klåda i huvudet hårbotten och bränna som snabbt framskrider övertid. Den kala fläckar i hårbotten låter mer robusta i naturen. En vätska i en form av pus kan inträffa med vissa blåsor men med en jämn och Spik och spänner yta i hårbotten, men med ökad och minskad pigmentering över den. En mikroskopisk biopsi görs som är av sortimentet 2mm till 4mm i diameter och undersöks grundligt. De som är i utkanten av flintskallig lapp är inte avslutat och kan åter växa i storlek och form men få längsgående ärr är kvar som märks eller spårbara former av resterna av sjukdomen där hårsäckarna gång vuxit.
 4.Congenital Hår Hypotrichosis: Den hudläkare beskriver denna term som ett villkor för ingen hårsäcken tillväxt under hårbotten av huvudet. Embryonala utvecklingen defekter och genetiska störningar orsakas på grund av det. Det finns i huvudsak hundratals och tusentals sådana genetiska produktionen under den. En brosk-hår hypoplasi med andra särskilda kontingent sjukdomar som kan ligga i en på längre sikt under sådana genetiska kodning fel. Den genetiska defekter av vissa gener av patienterna är un-spåras till många forskare fram till idag och lösningar av behandlingar är ännu inte avgjorda i sina händer att komma med en absolut lösning av sjukdomen.
 5.Aplasia av huden: Utvecklingen felet av sådan art i hårsäcken bildas vid tiden för födelsen av ett barn där huden inte är fullt utvecklad eller förfallit vid tidpunkten för embryots utveckling. Plåstret på huden hos barnet är som ett sår eller öppet sår med djupa ärr ovanpå hårbotten av huvudet. Mönstret av sådana sjukdomar uppstår i mitten av hårbotten som kallas som "whorl mönster" av tillväxten av hår. Huden omedelbart sårskorpor över och ytan av huden är kvar med ojämn eller skumma ärr över hela den drabbade regionen i huvudet. Huden kan lätt kapas och vara stängd i livmodern sig om barnet visar onormala tecken på sådan form av sjukdom.
 6. Trekantiga Alopecia av huvudet huden: Det påverkar en triangulär fläck i huden som är ovanför tinningarna. Den drabbade regionen i bildandet av sådana sjukdomsmönster kan avlägsnas kirurgiskt och kunde implanteras med folliklar av hår från andra delen av huvudet hårbotten.
 Orsaker / Riskfaktorer för plötslig håravfall:
 • Överdriven stress på grund av triviala spänningar och arbetsbelastning;
 . Dåsighet eller letargi med överflöd av trötthet känsla i muskler och skelett;
 • Genetiska sjukdomar på grund av hormonell obalans och dåligt immunförsvar av kroppen;
 . En plötslig stroke eller chock har känt av hjärnan med okontrollerbara känslor;
 • medicinska krämer och lotion tillgängliga som over-the-counter-läkemedel;
 . Ett huvud hjärnskakning inre skador orsakade av farliga trafikolycka;
 • Överdriven fet hud på grund av hud garvning av ytan av huden;
 . Sällsynta schamponering av håret speciellt med varannan dag;
 • Fickle väderförhållanden;
 . Sjukdomar i kroppen av olika slag, sjukdomar
 . Kirurgiska metoder som antagits för behandling av huvudet hårbotten för en relativt lång period;
 . En långsam och stadig skallighet på hjässan eller vikande hårfäste folliklar;
 . Den tunna och mjuka hårsäckarna krymper med läkemedlet används som (DHT) Di-hydro-testosteron;
 . Medicinering läkemedel utvecklats än kvantitet för patienter;
 . Alopecia areata, (En typ av plötslig håravfall syndrom)
 . Ett laboratorium testas sköldkörtelsjukdom eller infektion i sköldkörteln som bidrar till håravfall hos patienten;
 . Otillräcklig proteiner och mineraler med specifika vitaminer i Food Diet med alltför undernäring;
 . Svåra och komplicerade feber och influensa i kroppen att skapa håravfall i hårbotten;
 . Cancerbehandling eller kemoterapeutiska behandlingar för att förhindra tillväxt av cancerceller utan att utlösa håret blir tunt och bryts lätt;
 . Ett serum som är låg i järn och orsakar järnbrist i blodet för att starta oförutsedda av håravfall från hårbotten i huvudet;
 . En p-piller tas därefter av gravida kvinnor eller används för att stoppa dölja barnet ur osäker sex enheter med motsatt partner;
 . En svampinfektion (Ringorm i hårbotten) med utvecklingen av små fläckar av skalning med svullnad och även sipprar upp av avfall orsakar håravfall;
 . För att dra en hår i onödan med plötsliga vridning och rullning av massa hår i hårbotten.
 Anmäl / symtom på Håravfall
 . Hudinflammation av huvudet hårbotten ovanpå och under det tunna rötterna hårsäcken;
 . Plaketter i hårbotten orsakas på grund av djupa ärr och oönskade sår i ytan;
 . Överdriven klåda i huvudet hårbotten på grund av mjäll av hårsäckarna;
 . Flingor i hårbotten och White ojämn skalor över hela huvudet från pannan till bakre delen där den slutar;
 . Avgivande i håret i hårbotten av huvudet.
 . En individer aktiviteter eller psykiska sjukdomar i kroppen orsakar skallighet uppstår ofta;
 . Arv av gener från fäder och fram-fäder överförs till friska gener upphandlande bakterierna som svarar för att utlösa ett symptom på skallighet;
 . Överdriven kolesterol av matlagning oljiga ämnen såsom: grönsaker och icke-vegetarisk mat orsakar håravfall och diabetes inflytande på grund av intag av socker;
 . Täta utlösningar med nattliga svettningar av män kan vara en oroande period av att ha en håravfall;
 . Vissa friska underliggande huden men med kala fläckar är synliga för blotta ögat som tecken på skallighet eller enskilda som ska komma över med tonsured huvud snart;
 . Sova berövande eller sjukdom med ofta vaken het ger upp ett uttryck för tidig skallighet av en individ;
 . Onödig stress eller trötthet i tonåren i tidig ålder orsakar håravfall uppstå;
 . Att sova i en riktning över sängen med en kudde, slår i huvudet onödiga som finns i spädbarn och gnida huvudet mot madrasser är de olika symtom som orsakar håravfall att hända i första hållning;
 . Oönskade graviditeter i tonåren, anemi (Förlust av vita blodkroppar) och snabb viktminskning med illa behandlade planer diet diagram av allt dagen livsmedelskonsumtionen orsakar håravfall;
 . Kronan i hårbotten huvudet som är kvar exponerad och lämnar längs en hästsko-formade mönster i hela huvudet är det ultimata tecknet på alltför skallighet av männen;
 . Sexuell frustration män och kvinnor har också blivit ett symptom på skallighet där sexlusten implicerade effekten av halv portionerade skallighet eller fullständig skallighet;
 . Miljö luftföroreningar med smuts och andra främmande partiklar av vägen in i hårbotten av huvudet och påverkar den tunna folliklar av hår;
 . Näringsbrist;
 . För att använda slipande schamponering av rötterna i hårsäckarna och andra kosmetiska kemiska produkter såsom: hårsprayer, blekning och olika färgämnen eller färger blandas med starka kemikalier till grov ytan av hårbotten och för att skapa håravfall;
 . Med hjälp av gemensamma borstar och kombinationer och delar samma på skönhet salonger och frisersalonger med överföring av infektioner och maskar för att bilda ringar på hårbotten av huvudet med divisioner av bakterier på ytan också;
 Behandlingar / Förebyggande åtgärder av hår falla förlust:
 . En håravfall kan förhindras med hjälp av mjuka gel appliceras ordentligt över hela hårbotten och andra regioner i huvudet för att återvinna förlorade mjukhet i hårsäckarna
 . Frekvent användning av balsam direkt efter schamponering håret behandlar hårsäckarna från att få grova och spröda från roten till slut, Residual rengöringsmedel i schampo orsaker såsom katastrof påverkan på det mänskliga huvudet hårbotten
 . Applicera vissa läkemedel läkemedel i en form av lotion ex: växtbaserade läkemedel etc. som inte består av skadliga kemikalier i det och naturliga ingredienser för att göra rötter han hårsäckar alltför stark;
 . Försök att låta hårbotten ytan våt med besprutning av vattnet i alternativa bryter antingen på arbetsplatsen eller hemmet, så att den ojämna torrhet kan bibehållas med jämna mellanrum;
 . Ta vitaminer och framför allt gjorde proteiner kosttillskott för att förbli frisk med blanka hår hela tiden;
 . Gör inte en instans av överväger djupt för att ta triviala beslut eller annars naturliga förebyggande åtgärd gud-begåvad på kroppen reduceras till noll bildar överdrivet håravfall av den mänskliga kroppen;
 . Var glad och hålla leende en hel del eftersom vetenskapsmän över hela världen har kopplat lycka med ökat antal hundratals hårsäckar utveckling i hårbotten på en dag själv och håret falla har minskat betydligt;
 . En hårtransplantation förfaranden som bör omfatta normal behandling eller laser ultravioletta strålar terapi göra underverk för patienter som har blivit utsatta för att förlora hela hårfästet från hårbotten;
 . Hindra dig från sådana platser i hemmet eller arbetsplatsen där massa hår kan vara fast eller hårt instängda under konstgjorda produkter såsom bord, stolar, badkar drain, att fastna med en lång hårfäste i ett skåp eller andra möbler produkt eller till och med fastna i en borste eller kammar, etc. Dessa är vissa specifika områden av expertis och försiktighetsåtgärder för att säkerställa och trapment som helst;
 . Få omedelbar behandling för sköldkörtel cancerceller från en läkare som hemsöker tillväxten av hårsäckarna i första hand och inte låta en enda follikelstimulerande att växa;
 . Vaxning salonger på marknaden är den ultimata hår vuxit rätta att raka hela huvudet hårbotten med inte en enda hårsäcken och tillåta ny typ av folliklar att fartyget med starka svarta lysande utsikter till främlingar;
 . Styr oxidation av svavel molekyler inom hårstrået;
 . Styr fettsyror och ökning av fetma från buken som chips, hamburgare;
 smörgåsar lastad med majonnäs såser, korv och hamburgare med krossad Meat Loaf och pizzor mm är skräpmat som orsakar reaktion med hjärnan protein "Dopamin" och orsakar interna fel på tillväxten av hår;
 . Drick grönt te så mycket som möjligt för att hjälpa oxidera i blodet och om korrekt flöde av cirkulationen regleras inne i bäcken det kommer att hjälpa hårsäckarna att växa i mycket snabbare takt;
 . Öka intaget för att konsumera gröna bladgrönsaker mat dieter som: Ångad Sprouts, Gröna bönor, svarta bönor, bönor (Rajma), rödbetor, morötter, tomat, gurka, salt och peppar i tillräcklig mängd och tillämpa en skvätt lime i den ;
 . Sluta röka omedelbart eftersom rökning är inte bara skadliga för hälsan komplikationer men blir sjukdom för hårsäcken minskningen i första hand;
 . Undvik social fobi som en viktig relevant orsaken till håravfall utlösa av huvudet. I tidig ålder när man inte har deltagit i tonåren är förstenad av att få förolämpade, log mot eller nedslagen av kosmopolitiskt samhälle utan att begränsa till de fyra gränserna för väggen ska definitivt leda till överdriven ensamhet och slutligen en håravfall.